Mai multe despre noi si sentimentele noastre!

Posted by Publicat de KataDo On 08:05

Cand doi oameni se iubesc orice se poate si nimic nu este imposibil. Nu exista distante destul de mari sa ii impiedice sa fie unul in inima celuilalt. Nu exista destule obstacole, care sa ii opreasca din a alerga unul spre altul. Daca trebuie vor trece peste mari si tari, doar pentru a ajunge unul in bratele celuilalt.

Cand doi oameni se iubesc nu au nevoie de cuvinte, privirile lor intersectate isi comunica destul de explicit totul. Explicit si codat pentru ei doi si complet inexplicabil si confuz pentru oricine ii priveste. Fiecare miscare a ochilor si directia si intensitatea unei anumite priviri, primeste semnificatii demne de un dictionar al comunicarii in dragoste.

Cand doi oameni se iubesc nu mai conteaza culoarea pielii, inaltimea, greutatea sau numarul de la pantof. Il iubesti sau o iubesti asa cum e. Te indragostesti fara sa iti propui. Te topesti fara sa constientizezi ca esti un bloc de ghiata aruncat in lava incinsa.

Cand iubesti uiti sa pui punct. Alungi din cap posibilitatea ca urmatoarea factura telefonica sa te ruineze si continui sa iti versi sufletul pentru a mia si miliona oara pantru cel/cea iubit/a. Suni de cu seara si spui “Buna seara iubito!” pentru ca sa termini a doua zi dimineata si sa-i spui “Neata!” :) … Da, vrei sa te asiguri ca termina si incepe ziua cu tine.

Cand iubesti lumea e mica si fiecare colt al ei este o posibila insula unde sa va retrageti voi doi si sa fiti singuri, chiar si cu mii de oameni in jur.

Tu iubesti? Te simti iubit?

0 comentarii

Trimiteți un comentariu